Let op! Vanaf maandag 30 september hebben wij een nieuw groepslesrooster. Klik hier....
KLIK HIER OM ONZE LAATSTE NIEUWSBRIEF TE LEZEN

Fitness, groepslessen en voeding bij Fit4you2

 

Fit4you2 (al 15 jaar een begrip in Heemskerk) is een laagdrempelig fitness en gezondheidscentrum. De missie van Fit4you2is dat iedereen zich hier welkom voelt. De naam zegt het al, het is een centrum met een sociaal hart waar iedereen (“for-you-too”) terecht kan om fit te worden en te blijven.

Fit4you2 brengt iedereen op professionele wijze in beweging in een vertrouwde en veilige sportomgeving in de wijk. Op dit moment hebben wij 26 verschillende nationaliteiten bij ons sporten en de spreektaal is Nederlands! Een beperking of culturele achtergrond, het mag geen belemmering zijn om gezellig te sporten en advies te krijgen. Het team van Fit4you2 kan u begeleiden bij fitness en groepslessen.

Daarnaast hebben wij bij Fit4you2 alle kennis in huis voor persoonlijk advies op gebied van gewichtsbeheersing en dieetadvies.

Onze fysiotherapeuten Irene Diekerhof en Wolfgang Höberth kunnen advies en ondersteuning bieden bij lichamelijke klachten en blessures. Wij hebben met de meeste zorgverzekeringen een contract afgesloten.


Zaterdag 28 september 2019 - FIT4you2 doet mee aan de Oosterwijk Burendag

Stichting 4 All Vitaal organiseert samen met de wijkwinkel, winkelcentrum Europaplein, De Stut en ons een gezellige burendag op zaterdag 28 september a.s. van 12.00 uur tot 15.00 uur. Doe gezellig mee! 

Meer informatie ->


Ai, iets teveel kilo's meegenomen van vakantie? Bij ons ben je weer snel in shape!

Wij helpen je na je vakantie om die extra vakantie kilo's snel weer kwijt te raken en je kunt nu profiteren van de vele extra's als je in de maand september een afspraak maakt voor een intake gesprek.

Meer informatie ->


Cursus Zelfverdediging!

In samenwerking met ‘Stichting Ontwikkel je zo’ geeft FIT4you2 gedurende 10 weken een cursus Zelfverdediging. We starten op maandag 23 september 2019 om 20.00 uur en de les duurt een uur. 

Meer informatie ->


Fitness voor maar € 27,50 per maand!

Voor slechts € 27,50 per maand (op basis van een half jaar abonnement) ontvang je een persoonlijk fitness schema en word je geadviseerd en begeleid tijdens de trainingen.

Meer informatie ->


Nieuw bij FIT4you2: Club Fit 4
Een leerzaam maar vooral ook leuke en sportieve cursus voor kinderen (en ouders) die te weinig beweging hebben of overgewicht en hier graag wat aan willen doen. Samen met een professionele instructeur ga je 12 weken bij Fit4you2 sporten om te werken aan je conditie, houding, kracht en coördinatie. Daarnaast krijg je van de leefstijlcoach allerlei tips en adviezen hoe je samen met je ouders gezonder kan eten en ga je ook een keer samen sporten met je ouders. Na 12 weken ga je 4 weken samen met de groep en de instructeur kijken bij andere sportverenigingen en de laatste 4 weken mag je een sport kiezen die je erg leuk vindt om te doen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden ->


Nieuw bij FIT4you2: Taal & Bewegen
Fit4you2 organiseert in samenwerking met SPA een 3-tal blokken van 8 lessen. In deze lessen gaan we bewegen en zijn er taallessen die over gezonde onderwerpen gaan. Geef je nu op! ->


SLIMDIET
We gaan weer starten met aandacht voor een gezonde leefstijl. Doe ook mee met ons SLIMdiet programma en je gaat lekker in je vel de herfst in! Interesse? Bel ons dan op 0251-233783 of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. GRATIS intakegesprek en coaching!


Personal Training bij FIT4you2!
Personal Trainer en Leefstijlcoach Gerard Sombroek helpt je je levensstijl te verbeteren door middel van voedingsbegeleiding, training en leefstijlcoaching. Door zijn eigen obesitas verleden weet hij als geen ander dat je leefstijl veranderen niet zomaar even gedaan wordt. Daarvoor is meer nodig dan de zoveelste hype of het demoniseren van voedingssoorten. Ben je toe aan échte verandering waarbij je zelf ook wil veranderen en bereid bent zaken anders aan te pakken dan je gewend bent? Gerard helpt je graag met zijn no-nonsense aanpak, intensieve begeleiding (ook buiten de trainingen) en ruime kennis - dankzij vele opleidingen - en ervaring op gebied van training en voeding.  Meer info -> 


We verwelkomen je graag bij ons Healthcentrum Fit4you2 aan de Beneluxlaan 205-207 in Heemskerk.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen bij Fit4you2. 

* verplicht veld

Wij helpen u met veel plezier naar een gezond leven

 • Anita

  Anita
  eigenaresse

 • Deciree

  Deciree
  Zumba instructrice

 • Irene

  Irene
  fysiotherapeute

 • Frederieke

  Frederieke
  yoga docente

 • Mark

  Mark
  fitness instructeur

 • Jérôme

  Jérôme
  fysiotherapeut

 • Miriam

  Miriam
  aerobics-, steps-, BBB- en bodyshape instructeur

 • Sharon

  Sharon
  sportinstructrice

 • Gerard

  Gerard
  groepsles instructeur

 • Jackie

  Jackie
  fitness instructrice

 • Annemarie

  Annemarie
  yoga docente

 • Patrizia

  Patrizia
  yoga docente

 • Tom

  Tom
  stagiair

 • Nancy

  Nancy
  groepsles instructrice

 • Rochella

  Rochella
  yoga docente

 • Marilyn

  Marilyn
  Zumba docente

 • Lauren

  Lauren
  Zumba docente