Acties
Fit4you2

Plan een gratis kennismaking in!

Zomerpas

Nieuwe leden kunnen de zomerpas aanschaffen voor een actieprijs van € 75,00 en kan men onbeperkt gebruik maken van de fitness en groepslessen in de maanden juli en augustus.

In de prijs is natuurlijk inbegrepen de begeleiding, het maken van een persoonlijk fitness schema en advies om doel/wens te realiseren met sporten.

10 minuten extra per dag voor een gezondere toekomst!

Heb jij ergens 10 minuten in je dag beschikbaar om je gezondheid een positieve impuls te geven?

Geloof het of niet, maar spendeer je deze 10 minuten met een van de geadviseerde activiteiten, dan garanderen we je:

  • betere concentratie en een beter geheugen
  • betere bloeddruk
  • een gezonder gewicht
  • een betere nachtrust
  • minder kans op depressie en angstgevoelens
  • je voelt je beter in je vel
  • een sterker immuunsysteem
  • beter fysiek functioneren en sterkere botten
  • een beter evenwicht

Wil je weten wat je hiervoor in die 10 minuten per dag moet gaan doen? Dat is super eenvoudig, dat is namelijk je bloed sneller laten stromen en je spieren meer aanspannen, ofwel: in beweging komen!

Een beweeg moment van 10 minuten extra per dag, bovenop wat je nu al doet, zorgt voor al deze effecten, je hoeft het alleen maar toe te blijven passen. De activiteiten waarvoor je kan kiezen om dit te bereiken in deze 10 minuten zijn wandelen, fietsen, touwtje springen, stappen op de plaats, joggen, zwemmen, een paar spier oefeningen zoals de squat en de lunge, 10 minuten traplopen en verder alle activiteiten die ervoor zorgen dat je met een iets hogere intensiteit beweegt als zitten. De 10 minuten bewegen moeten bij voorkeur wel aaneensluitend zijn.

ZET JE VETSTOFWISSELING AAN!
Wat je doet door die 10 minuten extra te integreren in je dag is, je zet je vetstofwisseling aan. Door aaneengesloten te bewegen verbruik je eerst even wat koolhydraten (suikers), waardoor je bloedsuiker al wat minder kan pieken dat dagdeel, en na een paar minuten komt je vetstofwisseling op gang, die op 85% staat na 10 minuten aaneengesloten bewegen en daarna nog een nawerking heeft. Zet dus je vetstofwisseling aan met plus 10!

SWITCH NAAR NOG FITTER!
Wil je naast die plus 10 per dag of in de plaats hiervan meteen aan de slag met een gezonder leefpatroon en starten met sporten en alles leren over fitter en gezonder worden, informeer dan naar de sportmogelijkheden bij Vitaliteitscentrum Fit4you2, want start je in december of januari 2023 dan schrijf je gratis in en krijg je er het 12 weken online programma Fit SWITCH bij cadeau!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!