Vanaf maandag 18 mei gaan we naar buiten! Klik hier om te kijken welke lessen wij bieden en meld je aan. Deelname geldt voor ALLE leden van Fit4you2! We hebben er zin in
KLIK HIER OM ONZE LAATSTE NIEUWSBRIEF TE LEZEN

Fitness, groepslessen en voeding bij Fit4you2

 

Aanmelden lessen:
Om u aan te melden kunt u op de betreffende les klikken om een e-mail naar ons te versturen. Telefonische aanmelding is ook mogelijk op ma t/m vrij tussen 09.00-12.00u (0251-233783). Let op: Maximaal 1 live les/week. Voor streamingslessen geldt een onbeperkte deelname.

Bij slecht weer:
De live lessen gaan NIET door als het regent. Er zal tijdig een melding op de website geplaatst worden als de les geannuleerd wordt. Houd dus bij slecht weer de website in de gaten. 

Per week aanmelden:
In verband met (niet te voorkomen) veranderingen in het rooster bieden we wekelijks een nieuw rooster aan. Zodra de nieuwe week weer zichtbaar is kunt u zich aanmelden voor de les. Het is helaas niet mogelijk om u standaard op een les in te schrijven zoals u voorheen gewend was.  

ZUMBA:
GOED NIEUWS! Op maandagavond kunnen we ook met onze ZUMBA lessen naar buiten. Deze vinden plaats bij de Korfbalvereniging HBC (Spoorsingel 82 Beverwijk). De ZUMBA op dinsdag en donderdag blijven vooralsnog streamings-lessen. 

Fitness circuit:
Vanaf volgende week bieden we ook 2x/week Fitness circuit aan. Dit is een uur ingericht voor de mensen die liever geen typische groepsles doen, maar wel aan kracht en conditie willen werken door middel van oefeningen in een circuit, met materialen (gewichten/ elastieken e.d.). 

 

MAANDAG 25 mei GROEPSLES GROEPSLESNAAM
  09:00 - 09:45 Fit&Shape (live)
  10:00 - 10:45 Pilates (LIVE)
  11:00 - 11:45 Bodyshape 55+ (live)
     
  19:00 - 19:45 HIT (live)
  20:00 - 21:00 ZUMBA (stream)
  19:00 - 19:45 ZUMBA (live) 
Korfbalvereniging HBC
Spoorsingel 82 B'wijk
  20:00 - 20:45 ZUMBA (live)
Korfbalvereniging HBC
Spoorsingel 82 B'wijk
     
DINSDAG 26 mei GROEPSLES GROEPSLESNAAM
  09:00 - 10:00 Fitness circuit (live)
  10:30 - 11:15 Bodyshape 55+ (live)
     
  19:30 - 20:30 Corestability (live)
  19:30 - 20:30 ZUMBA (stream)
     
WOENSDAG 27 mei GROEPSLES GROEPSLESNAAM
  10:15 - 11:00 Pilates (LIVE)
     
  18:30 - 19:30 Fat attack (live)
     
DONDERDAG 28 mei GROEPSLES GROEPSLESNAAM
  09:00 - 10:00 Total body workout (live)
  10:30 - 11:15 Bodyshape 55+ (live)
     
  18:30 - 19:30 ZUMBA (stream)
     
VRIJDAG 29 mei GROEPSLES GROEPSLESNAAM
  09:00 - 10:00 Fitness circuit (live)
  10:30 - 11:15 Pilates (LIVE)
     
ZATERDAG 30 mei GROEPSLES GROEPSLESNAAM
  09:15 - 10:00 Gladiator (live)


***UPDATE CORONA VIRUS***

Het persbericht van woensdag 6 mei kwam geheel onverwacht en we waren niet voorbereid op het bericht wat de fitnessclubs betrof. Waarschijnlijk tot 1 september dicht.... terwijl wij achter de schermen bezig zijn geweest ons voor te bereiden om over een aantal weken de deuren te openen volgens het protocol van de branche organisatie.

Helaas, het is niet anders maar het zou zo fijn zijn weer gezamenlijk met de leden te kunnen sporten. Daarom zijn we vanochtend bij elkaar geweest en hebben ons over nieuwe ideeën gebogen en deze verder uitgewerkt.

We wachten nog even op het definitieve besluit van de gemeentes voordat we jullie informeren. Maar we staan in de startblokken om jullie weer van wat activiteiten te voorzien. Hopelijk kunnen we morgen een definitieve mail uitsturen. Hou dus nog even vol, blijf gezond en blijf positief!


Voor vragen kunt u bellen 0251-233 783 of mailen info@fit4you2.nl dan zullen wij ons uiterste best doen u zo snel en zo goed mogelijk te woord te staan.

-> FysiotherapieFit4you2 (al ruim 15 jaar een begrip in Heemskerk) is een laagdrempelig vitaliteitscentrum met als missie klanten begeleiden en adviseren naar een optimale kwaliteit van leven. Het centrum is professioneel, persoonlijk, toegankelijk.... 'for-you-too'! Het is een centrum met een sociaal hart waar iedereen terecht kan om fit te worden en te blijven en waar wij u helpen de balans te vinden tussen fysiek en mentaal!

Op dit moment hebben wij 26 verschillende nationaliteiten bij ons sporten en de spreektaal is Nederlands! Een beperking of culturele achtergrond, het mag geen belemmering zijn om gezellig te sporten en advies te krijgen. Het team van Fit4you2 kan u begeleiden bij fitness en groepslessen.

Daarnaast hebben wij bij Fit4you2 alle kennis in huis voor persoonlijk advies op gebied van gewichtsbeheersing en dieetadvies.

Onze fysiotherapeuten Irene Diekerhof en Rozan Stam kunnen advies en ondersteuning bieden bij lichamelijke klachten en blessures. Wij hebben met alle zorgverzekeringen een contract afgesloten.


SlimDiet online helpt je naar een gezond voedingspatroon!

SlimDiet Online - Voorjaarsactie 2020
Het is een bizarre, chaotische en onwerkelijke wereld momenteel. Hoe fijn is het als je de focus kan leggen op positiviteit. Juist nu is misschien wel het moment om met simpele, koolhydraatarme en lekkere gerechten te werken aan je gezondheid. Zodat je vitaal en met een gezond gewicht van de zomerzon kunt genieten.

Meer informatie ->


Fitboost; het all-in programma in samenwerking met onze fysiotherapeuten!

Doe je ook mee met De Fitboost? 
Zodra het weer kan en mag, plannen we de vitaliteitscheck met één van onze fysiotherapeuten en kun je snel starten.

Meer informatie ->


Nieuwe groepsles Stretch & Relax

Een combinatie van yoga met tips vanuit de mindfulness. Er wordt gewerkt aan het strekken van de spieren, balans, ademhaling, houding en bewustwording.

Meer informatie ->


Cursus Zelfverdediging!

In samenwerking met ‘Stichting Ontwikkel je zo’ geeft FIT4you2 gedurende 10 weken een cursus Zelfverdediging. De les duurt een uur. 

Meer informatie ->


Fitness voor maar € 27,50 per maand!

Voor slechts € 27,50 per maand (op basis van een half jaar abonnement) ontvang je een persoonlijk fitness schema en word je geadviseerd en begeleid tijdens de trainingen.

Meer informatie ->

 


Personal Training bij FIT4you2!
Personal Trainer en Leefstijlcoach Gerard Sombroek helpt je je levensstijl te verbeteren door middel van voedingsbegeleiding, training en leefstijlcoaching. Door zijn eigen obesitas verleden weet hij als geen ander dat je leefstijl veranderen niet zomaar even gedaan wordt. Daarvoor is meer nodig dan de zoveelste hype of het demoniseren van voedingssoorten. Ben je toe aan échte verandering waarbij je zelf ook wil veranderen en bereid bent zaken anders aan te pakken dan je gewend bent? Gerard helpt je graag met zijn no-nonsense aanpak, intensieve begeleiding (ook buiten de trainingen) en ruime kennis - dankzij vele opleidingen - en ervaring op gebied van training en voeding.  Meer info -> 


We verwelkomen je graag bij ons Vitaliteitscentrum Fit4you2 aan de Beneluxlaan 205-207 in Heemskerk.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen bij Fit4you2. 

* verplicht veld

Wij helpen u met veel plezier naar het verbeteren van de kwaliteit van leven

 • Anita

  Anita
  eigenaresse

 • Deciree

  Deciree
  Zumba instructrice

 • Irene

  Irene
  fysiotherapeute

 • Rozan Stam

  Rozan Stam
  fysiotherapeute

 • Miriam

  Miriam
  aerobics-, steps-, BBB- en bodyshape instructeur

 • Sharon

  Sharon
  sportinstructrice

 • Gerard

  Gerard
  groepsles instructeur

 • Patrizia

  Patrizia
  yoga docente

 • Tom

  Tom
  stagiair

 • Rochella

  Rochella
  yoga docente

 • Marilyn

  Marilyn
  Zumba docente

 • Lauren

  Lauren
  Zumba docente