Het aanbod van Fit4you2

Plan een gratis kennismaking in!

Ons aanbod

Binnen het vitaliteitscentrum

Groepslessen

Het aanbod aan groepslessen bij Vitaliteitscentrum Fit4you2 is heel uitgebreid en divers. Belangrijk is dat onze klanten de lessen ervaren als prettig, motiverend en toegankelijk voor iedereen.

Fysiotherapie

Sinds 1 november 2023 is ons centrum samengegaan met Fysiotherapiepraktijk Europa. De praktijk is gevestigd binnen ons Vitaliteitscentrum en kunnen onze klanten op deze manier gemakkelijk een afspraak maken zodra zij een klacht hebben of adviezen nodig hebben.

Fitness

Bij Vitaliteitscentrum Fit4you2 kunt u 6 dagen per week gebruik maken van de ruim opgezette fitnesszaal met diverse fitnessapparatuur, zowel cardio- als krachtapparaten. Aan de hand van uw wensen en doelen kunnen wij een fitness schema samenstellen.

Massagepraktijk

Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om je lichaam te ontspannen. Het versoepelt de spieren, het vermindert stress en spanning én het zuivert je lichaam. Door de verschillende technieken en de natuurlijke, geurende oliën maken het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.

Senioren

Speciaal voor zestig plussers hebben wij leuke, nieuwe lessen bij FIT4you2 in Heemskerk! We geven de lessen veilig en verantwoord en is daarom goed toegankelijk ook met een beperking!