Over
Fit4you2

Plan een gratis kennismaking in!

OVer Fit4you2

Fitness, Fysiotherapie, groepslessen en voeding

Fit4you2 is een laagdrempelig vitaliteitscentrum met als missie klanten begeleiden en adviseren naar een optimale kwaliteit van leven. Het centrum is professioneel, persoonlijk, toegankelijk…’for-you-too’! waar iedereen terecht kan om fit te worden en te blijven. Wij helpen u om de balans te vinden tussen fysiek en mentaal

Op dit moment hebben wij ruim 26 verschillende nationaliteiten bij ons sporten. Hoewel de spreektaal Nederlands is mag een beperking of andere culturele achtergrond nooit een belemmering zijn om te sporten en advies te krijgen.

Bij een vitaal leven hoort een totaalaanbod als het gaat om bewegen, voedingsadvies en fysiotherapie. Naast het reguliere aanbod van fitness en groepslessen, bieden wij speciale activiteiten waaronder pilates, tacoyo, small group trainingen en coaching. Voor mensen met een beperking is het ook mogelijk om lesuren in te plannen.

Jaar gevestigd

Nationaliteiten

Alle leeftijden

Diensten

OVer Fit4you2

Bewegen voor iedereen

 We onderscheiden ons van andere centra omdat we de gelegenheid bieden om bij jou op locatie een beweegles te komen geven.

Onze fysiotherapeut Rozan Stam kan advies en ondersteuning bieden bij lichamelijke klachten en blessures. Omdat wij met alle zorgverzekeraars contracten hebben afgesloten, hoeft u zich over de kosten vaak geen zorgen te maken. 

Onze fitnesszaal is ruim opgezet en biedt diverse mogelijkheden om te trainen. Met behulp van ons onlinesysteem Virtuagym kan gebruik worden gemaakt van een ruim aanbod aan oefeningen op de fitnessapparaten, matoefeningen of oefeningen met losse materialen. Onze medewerkers zijn gedurende de openingstijden aanwezig om u te begeleiden en te adviseren. Zij hebben alles in huis om u te begeleiden bij een verantwoord en persoonlijk beweegprogramma.