Over
Fit4you2

Plan een gratis kennismaking in!

OVer Fit4you2

Fitness, Fysiotherapie, groepslessen en voeding

Fit4you2 is een laagdrempelig vitaliteitscentrum met als missie ‘Samen vitaal in een veilige omgeving’. Het centrum is professioneel, persoonlijk, toegankelijk…’for-you-too’! waar iedereen terecht kan om fit te worden en te blijven. Wij helpen u om de balans te vinden tussen fysiek en mentaal

Een beperking of andere culturele achtergrond mag geen belemmering zijn om te sporten en advies te krijgen.

Bij een vitaal leven hoort een totaalaanbod als het gaat om bewegen, voedingsadvies en fysiotherapie en coaching. Naast het reguliere aanbod van fitness en groepslessen, bieden wij speciale activiteiten waaronder pilates, tacoyo, en small group trainingen. Voor mensen met een beperking is het ook mogelijk om lesuren in te plannen.

Jaar gevestigd

Nationaliteiten

Alle leeftijden

Diensten

OVer Fit4you2

Bewegen voor iedereen

 We onderscheiden ons van andere centra omdat we verschillende disciplines in huis hebben om jou te helpen naar een Vitale Leefstijl.

Sinds 1 november 2023 is Fysiotherapie Europa een samenwerkingspartner van ons centrum. Zij geven advies en bieden ondersteuning bij lichamelijke klachten en blessures. Omdat zij met alle zorgverzekeraars contracten hebben afgesloten, hoeft u zich over de kosten vaak geen zorgen te maken. Er is een warme overdracht van fysio naar het centrum zodat u na uw behandeltraject onder begeleiding veilig in het centrum kunt trainen.

Onze fitnesszaal is ruim opgezet en biedt diverse mogelijkheden om te trainen. Met behulp van ons onlinesysteem Virtuagym kan gebruik worden gemaakt van een ruim aanbod aan oefeningen op de fitnessapparaten, matoefeningen of oefeningen met losse materialen. Onze medewerkers zijn gedurende de openingstijden aanwezig om u te begeleiden en te adviseren. Zij hebben alles in huis om u te begeleiden bij een verantwoord en persoonlijk beweegprogramma.