Fit4you2
Fitness

Plan een gratis kennismaking in!

Persoonlijk fitness schema

Fit4you2 onderscheidt zich door indien wenselijk, als service een kosteloos persoonlijk fitness schema voor u op te stellen.

Persoonlijke aandacht

Naast onze professionele fitnessinstructeurs kunnen ook de fysiotherapeuten u een goed advies geven hoe u de oefeningen correct uitvoert.

Ruime fitnesszaal

Met onze ruime fitnesszaal en ruime variatie aan fitnessapparatuur bieden wij u de mogelijkheid om te sporten op de manier die bij u past!

Toelichting over fitness

Bij vitaliteitscentrum Fit4you2 kunt u 6 dagen per week gebruik maken van onze ruim opgezette fitnesszaal met diverse fitnessapparatuur, zowel cardio- als krachtapparaten. Aan de hand van uw wensen en doelen kunnen wij een fitness schema samenstellen. Wij begeleiden u en kunnen u tussentijds adviseren. Heeft u moeite met het vinden van de juiste motivatie? Bij ons centrum sport u op afspraak. Samen met u kunnen we kijken waar een juiste balans ligt in het aantal keren sporten en rekening houden met uw eigen agenda. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, dit is een extra service van Fit4you2

Ons centrum is ook toegankelijk voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Wilt u weten of Fit4you2 een centrum is voor u? Maak dan een afspraak voor een informatief gesprek. Tijdens het gesprek kijken wij of we aan de hand van de door u geschetste situatie iets voor u kunnen betekenen. De fysiotherapeuten zijn elke dag op de vloer aanwezig.