Dag van de sport Beverwijk

Fit4you2 doet mee met de Dag van de Sport Beverwijk. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten en iedereen in Beverwijk te laten zien hoe leuk sporten is.

Om inwoners van Beverwijk te laten zien hoe machtig mooi ons centrum en het beweegaanbod is kan je gebruik maken van de strippenkaart die wordt aangeboden door alle sportaanbieders van de Dag van de Sport.

Tijdens de Dag van de Sport op 21 augustus zetten meer dan 30 sportaanbieders hun deuren open en kan iedereen de hele dag de sporten ervaren die hij/zij wil. Wij zijn deze dag NIET geopend, maar kan je kennismaken met Fit4you2 op een moment dat het jou uitkomt door een plekje te reserveren voor de fitness of een van de groepslessen. Dit kan via 0251-233783.

Je kunt ook nog een bijdrage leveren! Vertel jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw over deze dag. En nodig hen uit om ook lekker de sport te ervaren waar ze interesse in hebben. 

Wat is de Dag van de Sport? 

Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past nou bij jou?
Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie van lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan?

Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan het op zaterdag 21 augustus zelf te ervaren. 
In samenwerking met het sportakkoord zetten heel veel sportverenigingen en sportorganisaties op zaterdag 21 augustus 2021 hun deuren open. Met elkaar maken we er een feestje van!
Meer informatie over de Dag van de Sport en alle deelnemende sportaanbieders?
Ga naar de website www.dagvandesport.nl.

Meld je aan voor een kennismaking!