Groepsles Pilates

Pilates is een oefenmethode voor het hele lichaam. Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en lenigheid, gebruikt pilates de buik, de onderrug en de bekkenbodemspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen.Bij regelmatige beoefening helpt pilates het voorkomen van spierblessures.

Pilates maakt gebruik van zes elementen: concentratie, ademhaling, centreren, controle, precisie en vloeiende beweging. Deze methode zorgt voor een betere bewustwoording van lichaam en geest en is een efficiƫnte manier van trainen.

Fit4you2 biedt een diversiteit aan pilateslessen. Pilates is dan ook een specialiteit van het centrum en wordt gegeven door professionele docenten die aandacht hebben voor het goed uitvoeren van de oefeningen. 

Zo zijn er pilateslessen op verschillende niveaus van beginner tot vergevorderd. Lessen met en zonder gebruik van materiaal en lessen voor speciale doelgroepen zoals 60+ en groepen die mentale en/of fysieke klachten ervaren. Zo kan de docent gericht met de deelnemers werken aan een vitale leefstijl. 

Meld je aan voor een kennismaking!