Zomerboost

Doe mee met Fit4you2

Wij geven deze zomer een sportieve boost met Zomerboost. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten. Om bewoners van Heemskerk te laten zien hoe machtig mooi ons vitaliteitscentrum is organiseren we van 24 juni t/m 17 juli een workshop Vitaliteit met Tacoyo. Ook jij kunt meedoen! En vraag of jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw zich ook opgeeft!

Wat gaan we doen?
TACOYO, Dé les om fit en vitaal te worden!

TACOYO is een intervaltraining van 75 minuten, waarbij intensief bewegen telkens wordt afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten. De les is uit te voeren op ieder zijn of haar eigen niveau.

De les is bedoeld voor iedereen tussen de 18 en 80 jaar die geïnteresseerd is om gedurende 75 minuten alle facetten van een fit en vitaal leven in trainingsvorm uit te voeren. De les is zo opgesteld dat iedereen kan deelnemen aan de les, ongeacht leeftijd of lichamelijke beperkingen. De zomerboost bestaat uit 4 theorie avonden en 4 praktijk ochtenden. Aan het einde van deze 4 weken weet je hoe om te gaan met stress en spanning uit het dagelijkse leven en kun je golvend, van ontspanning naar inspanning naar ontspanning, door je dagen gaan.

Wat is Zomerboost?
Zomerboost is een zomerse promotiecampagne voor de sport opgezet door Team Sportservice. Wij hebben ons als Vitaliteitscentrum hierbij aangesloten. Samen met zoveel mogelijk andere sportorganisaties gaan we het op de velden en accommodaties weer levendig maken tijdens de zomermaanden. Zo worden er clinics, sportdagen, proeftrainingen en andere leuke activiteiten georganiseerd.

Meedoen met Vitaliteitsles Tacoyo?
Ga om je aan te melden naar de link: https://www.noordhollandactief.nl/activiteit/178862/vitaliteit-les-tacoyo-de-les-om-fit-en-vitaal-te-worden en meld je aan.

Meld je aan voor een kennismaking!