Massagepraktijk
Fit4you2

Over onze massagepraktijk

Massagepraktijk

Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om je lichaam te ontspannen. Het versoepelt de spieren, het vermindert stress en spanning én het zuivert je lichaam. Door de verschillende technieken en de natuurlijke, geurende oliën maken wij het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.

Jezelf regelmatig een ontspanningsmassage gunnen brengt verschillende voordelen met zich mee. Je zult merken dat je immuunsysteem versterkt, je soepeler wordt, je minder vatbaar bent voor stress en dat het zal zorgen voor een fitter gevoel. Dit alles zal ertoe leiden dat je energieker in het leven komt te staan.

Afhankelijk van jouw klachten en wensen kan er gekozen worden voor een ontspanningsmassage of een sportmassage aangevuld met een triggerpointmassage. 

Mijn naam is Debbie en ik ben ontspanningsmasseur. In 2017 ben ik begonnen met een basiscursus ontspanningsmassage. Dit gaf me zoveel plezier en energie om te doen dat ik een half jaar later een vervolgcursus heb gedaan. De technieken heb ik verder uitgebreid met een cursus triggerpoint en hoofdmassage.

Debbie

Debbie

Ontspanningmasseur