Massagepraktijk
Fit4you2

Over onze massagepraktijk

Massagepraktijk

Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om je lichaam te ontspannen. Het versoepelt de spieren, het vermindert stress en spanning én het zuivert je lichaam. Door de verschillende technieken en de natuurlijke, geurende oliën maken wij het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.

Jezelf regelmatig een ontspanningsmassage gunnen brengt verschillende voordelen met zich mee. Je zult merken dat je immuunsysteem versterkt, je soepeler wordt, je minder vatbaar bent voor stress en dat het zal zorgen voor een fitter gevoel. Dit alles zal ertoe leiden dat je energieker in het leven komt te staan.

Afhankelijk van jouw klachten en wensen kan er gekozen worden voor een ontspanningsmassage of een klassieke massage aangevuld met een triggerpointmassage. 

De vaste klanten kennen mij als eigenaar en fitness/groepslesinstructeur van Fit4you2. Sinds 2000 heb ik diverse certificaten behaald op het gebied van massagetherapie. In deze hectische en stressvolle tijd waarbij we minder bewegen, kunnen meer mentale en fysieke klachten ontstaan. Een mooi moment om de massagetherapie aan te bieden als aanvullende behandeling binnen het vitaliteitscentrum.

Anita

Anita

Eigenaresse

Mijn naam is Martin en ik ben een gediplomeerd sportmasseur. In 2002 heb ik het NGS-diploma sportmassage behaald met daaropvolgend in 2003 het NGS-diploma blessurepreventie. In de jaren daarna heb ik verschillende certificaten behaald: triggerpoint massage, fasciatherapie, kinesio taping, onderarmmassage en cupping. Naast het geven van workshops ontspanningsmassage en werken in een praktijk heb ik veel ervaring met het als sportmasseur begeleiden van uiteenlopende sportieve evenementen.
Martin

Martin

Fitnessinstructeur en sportmasseur

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van (werk)stress en RSI. De massage wordt op een speciale stoel gegeven door de kleding heen en is gericht op nek, schouders, armen en rug.

Deze korte maar effectieve massage zorgt na de behandeling voor een ontspannen en verfrist gevoel. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen zullen toenemen.

Voor het maken van een afspraak kan je mailen: massage@fit4you2.nl of bellen: 06-232 97 057

Ik hoop je gauw te mogen ontvangen, Anita