Massagepraktijk
Fit4you2

Over onze massagepraktijk

Massagepraktijk

Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om je lichaam te ontspannen. Het versoepelt de spieren, het vermindert stress en spanning én het zuivert je lichaam. Door de verschillende technieken en de natuurlijke, geurende oliën maken wij het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.

Jezelf regelmatig een ontspanningsmassage gunnen brengt verschillende voordelen met zich mee. Je zult merken dat je immuunsysteem versterkt, je soepeler wordt, je minder vatbaar bent voor stress en dat het zal zorgen voor een fitter gevoel. Dit alles zal ertoe leiden dat je energieker in het leven komt te staan.

Afhankelijk van jouw klachten en wensen kan er gekozen worden voor een ontspanningsmassage of een sportmassage aangevuld met een triggerpointmassage. 

Mijn naam is Debbie en ik ben ontspanningsmasseur. In 2017 ben ik begonnen met een basiscursus ontspanningsmassage. Dit gaf me zoveel plezier en energie om te doen dat ik een half jaar later een vervolgcursus heb gedaan. De technieken heb ik verder uitgebreid met een cursus triggerpoint en hoofdmassage.

Debbie

Debbie

Ontspanningmasseur

Mijn naam is Martin en ik ben een gediplomeerd sportmasseur. In 2002 heb ik het NGS-diploma sportmassage behaald met daaropvolgend in 2003 het NGS-diploma blessurepreventie. In de jaren daarna heb ik verschillende certificaten behaald: triggerpoint massage, fasciatherapie, kinesio taping, onderarmmassage en cupping. Naast het geven van workshops ontspanningsmassage en werken in een praktijk heb ik veel ervaring met het als sportmasseur begeleiden van uiteenlopende sportieve evenementen.
Martin

Martin

Fitnessinstructeur en sportmasseur

Mijn naam is

Peter Peeperkorn, ik woon sinds twee jaar met mijn vrouw in Heemskerk. Ik geef sport- en/of ontspanningsmassages bij Fit4you2. Als sportmasseur heb ik ruim 25 jaar ervaring. Zowel bij kleine en grote evenementen. Zodoende heb ik brede kennis en vaardigheden opgedaan om mensen gedegen te kunnen helpen als zich spier/pees probleem voordoet. Tevens heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van medical taping.

Peter

Peter

Sportmasseur